WEBSHOP PARTS Grimme Holaras Vaia Ferbo SE UR SL RH NL GH GF GL TC KP

prijs op aanvraag

plaats55-216 Domaniów, Polen
status machineNieuw
Aanbiedersstatusbedrijf
ConstructieNieuwe onderdelen

Nieuwe machine onderdelen WEBSHOP van onder andere GRIMME, ASA-LIFT, HOLARAS, FERBO en VAIA.

Het Poolse bedrijf Agrarada Sp. z o.o. lanceert een online winkel met machine onderdelen voor GRIMME, ASA-LIFT en HOLARAS, FERBO en VAIA.

Tijdens het seizoen moet de wachttijd voor onderdelen minimaal zijn. Daarom heeft Agrarada vanaf 1999 geïnvesteerd in kennis, de werkplaats en het magazijn. Het complete magazijn is online beschikbaar en dagelijks komen er nieuwe onderdelen bij die dan ook direct online beschikbaar zijn. Onafhankelijk van de openingstijden kan de actuele voorraad ingezien worden en kan het onderdeel besteld worden. In vergelijking tot het moeten nabellen van dealers of het onderdeel op voorraad is, scheelt het bestellen via agrarada.pl veel tijd en stress.

De shop wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe en gebruikte onderdelen. Fabian Kieczka “ Het doel van de shop is dat onze klanten tijd besparen bij het bestellen van onderdelen.”

Voordelen van online bestellen:
• 24-uurs beschikbaarheid
• Informatie over de actuele voorraad
• Handig bestellen via uw mobiel
• Binnen 1 dag geleverd in heel Europa


Agrarada Sp. z o.o. begon haar activiteiten in 1999. Vanaf het begin wil het bedrijf de landbouw in Polen voorzien van moderne technologie voor de teelt, opslag en verwerking van met name aardappelen, bieten, uien en wortelen.
http://agrarada.pl/en/products

Andere machines van deze aanbieder

prijs op aanvraag
prijs op aanvraag
prijs op aanvraag
prijs op aanvraag
prijs op aanvraag