Waardeer uw advertentie op tot ‘Machine van de dag’

Breng uw machines prominent onder de aandacht van potentiële kopers. Met meer dan 150.000 bezoekers en bijna 1 miljoen getoonde pagina’s per maand is Traktorpool.nl dé plek voor een advertentie van uw machines. Dit potentieel kunt u maximaal benutten door de optie ‘Machine van de dag’.  Met de optie ‘Machine van de dag’ biedt Traktorpool zijn AgriVIPs de mogelijkheid hun machines een dag lang prominent te presenteren. Boeken is eenvoudig. Dat kan in uw machineoverzicht of wanneer u een nieuwe machine invoert.

Machine van de dag via machineoverzicht boeken
Als geregistreerde AgriVIP  geeft u eenvoudig de machine van uw keuze aan in het machineoverzicht. Let daarbij wel op dat uw advertentie een afbeelding van de machine bevat. Alleen dan wordt de machine in de rubriek uitgelicht.

Als u in uw machineoverzicht de machine(s) hebt aangevinkt die u deze bijzondere plek op de homepage gunt, vink dan ’Machine van de dag’ aan op de detailpagina. Sla de advertentie op. De gewijzigde instellingen zijn dan  doorgevoerd en uw advertentie is voor deze rubriek aangemerkt.

Machine van de dag direct bij invoer boeken
Voert u een nieuwe advertentie op Traktorpool in, dan kiest u eerst de categorie en specificeert u de eigenschappen van de machine. Vergeet niet een afbeelding van de machine toe te voegen. Alleen dan kan deze als ‘Machine van de dag’ worden uitgelicht.

In stap 3 (Extra opties) van de aanmeldprocedure kunt u aangeven dat de machine wordt uitgelicht in de rubriek ’Machine van de dag’. Voer daarna uw advertentie zoals gebruikelijk in.

Uw advertentie als Machine van de dag
Het komt voor dat u uw advertentie op deze prominente plek op de homepage van Traktorpool ziet staan, terwijl u dit niet hebt aangevinkt. Als niet alle posities gevuld zijn, worden deze aan willekeurige machines toebedeeld. Daarvoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Andersom kan ook, want het aantal beschikbare plekken in deze rubriek is beperkt. Als het aanbod groter is dan het aantal plekken, kan het enkele dagen duren voordat uw advertentie als Machine van de dag op onze homepage verschijnt. De kosten worden vanzelfsprekend alleen in rekening gebracht als de machine ook daadwerkelijk in deze rubriek op onze homepage staat.

De service is uitsluitend voorbehouden aan geregistreerde leveranciers. Bent u nog geen AgriVIP? Registreer dan hier. U kunt direct gebruikmaken van de voordelen om uw machines prominent aan te prijzen op onze homepage als ‘Machine van de dag’.
Voor particulieren hebben we andere aantrekkelijke mogelijkheden. Deze vindt u in de toelichting wanneer u een machine aanmeldt.

 

 

Heeft u vragen of suggesties?
Neem gerust contact met ons op!
Klik hier voor het contactformulier!